24 Nisan 2019 Çarşamba

Joker ve Tepki Olayı


joker tepki, joker tepki eskişehir, joker tepki olayı


Son dönemlerde aralarında problemler olan, Joker ve Tepki Eskişehir'de bir araya geldi. Olayın aslını henüz net olarak bilmiyoruz ve elimizde net bir bilgi yok ama iddialar şu şekilde:

1- Mob, turne için Eskişehir'deydi ve Joker sahne aldıkları mekanın çok yakınında bir kafe de instagram üzerinden hikaye paylaşıp konumunu attı. Mob grubu, Joker'in olduğu mekanı basıp, dışarı çıkartıp konuştular ve Joker özür diledi. Söylediğimiz gibi sadece iddialar üzerine konuşuyoruz, herhangi bir gerçeklik payı henüz var diyemeyiz.

2- Joker, Mob'nin sahne alacağı mekanın yakınlarında bir kafe de instagram üzerinden hikaye attı ve bir nevi ben burdayım demiş oldu. Olayın ardından Tepki'de, Joker'in paylaşım yaptığı mekanı dışarıdan çekerek bir karşı hareket yaptı. Daha sonra ikili bir araya gelerek konuştu ve problemi hallettiler, hikayeler de silinmiş oldu.

Not: İkilinin konuştuğuna dair net bir bilgiye sahip olsak da, ne konuştukları hakkında kesin bir şey söyleyemiyoruz. Taraflardan herhangi bir açıklama bekliyoruz. Olay aydınlandıkça haberi güncellemeye devam edicez, takip etmeye devam edin.

Güncelleme: Joker instagram üzerinden paylaştığı hikayeyle şöyle bir açıklama da bulundu: ''Kimse kimseden özür dilemedi bu konu bu gece kapanmıştır.''
Önceki Yazı
Sonraki Yazı

0 Yorum(lar):