6 Nisan 2019 Cumartesi

İlker Öksüz - Yeni Moda Böyle - Underground Destek #1

underground, rap, objektif rap, tanınmayan rapçiler,


Objektif rap olarak, kültürü tanıtmak ve katkıda bulunmak isteğiyle yola çıktık. Underground olarak rap yapan mc arkadaşlara elimizden geldiğince destek olmak istiyoruz. Bugün yeraltından konuğumuz İlker Öksüz. Kendisi, 1992 doğumlu, Ziraat mühendisliği mezunu ve aynı zamanda bir tiyatrocu. İzmir Bornova'da yaşıyor.

Bugün rap müziği temsil eden, yukarılara taşıyan her isim bir zamanlar underground işlere imza atıyorlardı. Bu yüzden onlara destek olarak,  daha fazla ve daha kaliteli rapçi yetişmesine yardımcı olabiliriz.

Uzun süredir rap dinleyen kitle bilir Silahsız Kuvvet'i. Kendisi bugün Sagopa Kajmer olarak tanıdığımız isim. Eski parçalarını dinleyerek ne demek istediğimi çok daha iyi anlayabilirsiniz. Rap zaman isteyen, tekrar isteyen bir müzik türü.

Yeni Moda Böyle şarkısı uyuşturucuya karşı yazılmış ve video kliple beraber yayınlandı. ''Keyif değil zehir verir bu'' sözü şarkıyı özetliyor. Şarkının sözleri İlker Öksüz'e, mix masteringi Raplan'a, müziği Barış Selçuk'a ait. Klibin yönetmenliğini Emir Onan yapıyor. Anlayacağınız bir emek var ortada.

Objektif rap olarak kendisine yolunda başarılar diliyoruz. Umarım kendisini ve bu müziğe gönül veren herkesi daha iyi yerlerde görebiliriz.

İsterseniz şarkıyı dinleyelim. Youtube kanalına abone olarak, kendisine destek olabilirsiniz.


Önceki Yazı
Sonraki Yazı

4 yorum :

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende sizi takip ediyorum :)

      Sil
  2. etkinlik için blogumu ziyaretiniz için teşekkürler, takibinizi göremedim, kontrol ederseniz sevinirim, ben sizi takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrardan takip ettim en başta ismimi görebilirsiniz :)

      Sil