6 Nisan 2019 Cumartesi

Kaan'ın Dünyaca Ünlü Rapçi Snoop Dog'la Şarkısı Yayında

kaan snoop dog feat


Yetenek sizsinizle adını duyuran rapçi Kaan(Kaan Gülsoy), dünyaca ünlü rapçi Snoop Dog ve yunan şarkıcı Eleni Foureira ile yaptığı Sirens isimli parçayı bugün yayınladı.

Üçlü 1 Kasım 2018 tarihinde vizyona giren ''İyi oyun'' filmi için bir araya gelmiş ve bu parçayı hazırlamışlardı. Bugün önce spotify üzerinden ardından da PanikRecordsTube isimli youtube kanalı üzerinden şarkı yayınlandı.

Türk bir rap şarkıcısının böyle büyük isimlerle çalışması eminim ki hepimizi gururlandırmıştır.

Şarkı da Kaan'da ingilizce söylüyor ama gerçekten başarılı olduğunu söylebilirim.

Şarkının prodüktörlüğünü Fotios Stefos, mix masterin işlemini ise Daniel Alexandrescu üstlenmiş.

Şarkıyı değerlendirecek olursam, dile çok hakim olmadığım için lirikalite açısından yorum yapmayacağım ama flow ve beat açısından oldukça başarılı buldum. Eleni Foureira da güzel sesiyle farklı bir tad katmış parçaya. Snoop Dog'a zaten diyecek bir şey yok, her zaman ki gibi çok başarılı.

Böyle çalışmalarla umarım global de daha fazla ismimizi duyurabiliriz. Başarılı bir rapçi ve reggea şarkıcısı olan Ezhel'den bu konuda beklentilerim büyük. Özellikle Almanya'da büyük bir kitleye sahip. Gerek kültürüyle, gerek müziğiyle bizi temsil edebileceğine inanıyorum.

Bury Soprano'nun Almancı bir Türk olan Mert Abi'yle yayınladığı ''Xxlarge'' parçasından yola çıkarak türkçe ve almanca rapin birleşmesinden çok güzel işler çıkabileceğini düşünüyorum.

Dilerseniz lafı uzatmadan şarkıya geçelim. Yorumlarınızı bekliyorum.



Önceki Yazı
Sonraki Yazı

0 Yorum(lar):