16 Nisan 2019 Salı

Underground Mc Arkadaşların Dikkatine !!




UNDERGROUND MCLERE MÜJDE!

DLive Canlı Yayın Platformunda yeni bir kanal açıldı!
Türk Rap TV.

Bu kanal, hafta içi her sabah saat 09:00 – 14:00 arası canlı olarak Türkçe Rap yayınları gerçekleştiriyor. Ayrıca, akşamları ünlü sürpriz konuklar ile yayın gerçekleştirebilmek için çalışmalara çoktan başladı.

Kanalın kurucusu ve yayıncısı olan İlker Öksüz, amaçlarını şöyle anlatıyor;

“ Ben bu kanalı tek başıma kurdum, bir ekiple sürdürüyorum. Kanalın gelişimi hızlı bir şekilde sürüyor ve Dlive’ın başarılı partner yayıncıları da ciddi bir şekilde destek veriyor. Bu güzel ortamı, az ya da orta ünlü olarak tanımladığımız underground MC’lerin konuklukları ile taçlandırmak için hazırız. Bu hususta bize destek olan ilk sponsorumuz objektifrap.blogspot.com ‘a ve projeyi duyduğu ilk anda bir saniye bile düşünmeden sponsorluk sağlayan Türkçe RapHoliganları’na buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte güzel işler başaracağız”

DLive Nedir?

DLive, Kasım 2017’de kurulan, hızlı bir şekilde gelişen bir canlı yayın platformudur. Doğru kararlar ve yatırımlarla şimdiden parlamaya başladı bile. Son transferinin PewDiePie olmasından açıkça anlayabiliriz bunu.
Kayıt olmak ücretsiz, hatta yayın izlediniz diye üstüne para da veriyorlar!

DLive’da, siz yayın izledikçe ve yayın chatinde aktif oldukça yüklenen sandıklar var. Sandıklar dolduğunda sallanıyor, tıklıyorsunuz ve içinde 1,2,3… miktarı sizin şansınıza bağlı olarak Lino (DLive) çıkıyor. Bu linoları ister biriktirin, ister izlediğiniz yayıncıya bağışlayın, size kalmış.   Linolar belli bir sınıra ulaştığı zaman nakit para olarak çekebiliyorsunuz.

O HALDE NE YAPMALIYIZ?

Öncelikle, yaptığı işlere güvenen underground mclerin  instagram: ritmikasit  hesabına,  bir selam verip, çalışmalarından bir kaç örnek atması ile canlı yayında yer alması olasıdır. Sesli, görüntülü. Nasıl isterse.

Tüm bunlardan önce tabi bir DLive hesabı açarak kanalı takip etmeliyiz. İzleyici- dinleyici ayırt etmeden hepimiz kanalı takip edelim. Unutmayın, bugün takip etmeseniz bile yarın sevdiğiniz mc o kanala sürpriz konuk olarak geldiğinde zaten takip edeceksiniz.

Not: OBS kullanmayı ve yayın yapmayı bilen, bu kanalda düzenli yayın yapmak isteyen arkadaşlar da aynı instagram hesabıyla iletişime geçsinler.

UNDERGROUND İÇİN DESTEK VAKTİ!

Yazar : İlker Öksüz
İletişim: Ritmik Asit

Önceki Yazı
Sonraki Yazı

2 yorum :

  1. heey iyimiş sendeki bilgiler, hem müzik delisi hem de rap sever olarak gelip senden şarkı seçip dinleyebilirim. bugünlerde ceza med cezir dinliyorum ama sendekiler ilginç ve az duyulanlar da var iyi sevdim, bol şarkı seçerim iyi oldu yaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tanınmayan isimlere daha çok öncelik veriyorum, her zaman beklerim :)

      Sil